Asiakaskokemuksia

KM-valu

© KM-Valu Oy

Barikin kanssa työskentely ei ole kasvotonta hommaa

"Barikkilaiset tuntevat meidät ja meidän asiamme syvällisesti, sillä olemme kasvaneet yhteen pikkuhiljaa pitkän yhteistyön aikana. Barikissa erityistä on se, että meidän asioita hoitaa aina tietty henkilö. Myös hänen varahenkilönsä on ollut aina sama, ja koska he ovat oikeasti perillä meidän toiminnastamme, ei asioiden läpikäymiseen mene ylimääräistä aikaa"

Lue KM-Valu Oy:n tarina
Schwer

© Schwer Fittings Oy

Saksalainen päämiehemmekin arvostaa suoraa keskusteluyhteyttä tilitoimistoomme

"Barikki on meille sopivan kokoinen tilitoimistokumppani, jolta saamme kokonaisvaltaista palvelua. Sitä vaatii myös päämiehemme. Heillä on vaatimuksena sataprosenttinen luottamus, asioiden oikein tekeminen ja lisäksi henkilökohtainen palvelu, jotta kuka vaan tiimistämme tai omistajista pystyisi olemaan suoraan yhteydessä tilitoimistoon."

Lue Schwer Fittings Oy:n tarina
Lapsen leikki

© Pixabay

Palvelualtis tilitoimisto – yksinyrittäjän tärkein kumppani

"Yksinyrittäjänä taloushallinnon tarpeeni eivät ole kovin isoja. Siitä huolimatta Barikin kanssa asioidessa minulla on tunne, että olen heille tärkeä asiakas. Kirjanpitäjäni pitää minut aina ajan tasalla ja tiedottaa, jos esimerkiksi kirjanpidon säädöksissä tapahtuu muutoksia, jotka vaikuttavat yrityksen taloushallintoon."

Lue Toiminimi Sirpa Pelkosen tarina

© Gristal Oy

Haluan maksaa laadukkaasta tilitoimistosta, jotta voin luottaa talousasioiden olevan kunnossa

"Yritykseni Gristal Oy tarjoaa Jyväskylän keskustassa kampaamo- ja kosmetologipalveluita sekä hierontaa. Toimin itse kosmetologina, kanssani meillä työskentelee kaksi kampaajaa ja hieroja. Ennen kuin aloitin yhteistyön Barikin kanssa kymmenen vuotta sitten, minulla oli toiminimi."

Lue Gristal Oy:n tarina