Oletko yrittäjä tai aikomassa sellaiseksi?

14 helmikuun, 2018 | Kirjoittanut BARIKKI

Yrittäminen on hieno laji, jota jotkut harjoittavat harrastuksena ja toiset päätyönään. Yrittäminen vaatii sitkeyttä, uskallusta, näkemystä, vuorovaikutustaitoja ja paljon erilaisia tietoja. Moni yrittäjäksi alkanut toteaa saavansa toteuttaa itseään ja nauttii siitä, että vastaa työnsä tuloksista itselleen.

Joskus ihan hirvittää, miten paljon yrittäjiltä vaaditaan osaamista ja tietämystä myös oman alan ulkopuolisista asioista. Et nimittäin voi toimia yrittäjänä ilman perehtymistä veroasioihin, kirjanpidon säännöksiin edes perustasolla, mahdollisten eri lakien vaatimuksiin jne. Pelkästään laskuttamiseen vaaditaan tietämystä laskumerkinnöistä sekä laista saatavien perinnästä puhumattakaan kirjanpidon jaksotuksista ja muista tilinpäätökseen liittyvistä seikoista.

Moni yrittäjä onkin todennut, että hyvä ja luotettava tilitoimisto on elintärkeä yhteistyökumppani. Miksi nähdä vaivaa ja pelästyä vastuun laajuutta, kun voi hankkia itselleen tietoa, taitoa ja huolenpitoa taloushallintoalan ammattilaisilta?

Barikista saat osaksesi vankkaa taloushallinnon osaamista, sillä kokeneimmat työntekijämme ovat toimineet alalla useita vuosikymmeniä. Yrittäjän asiat eivät ole kaukaisia meille, onhan joukossammekin yksi yrittäjä. Olethan siis yhteydessä, jos voisimme auttaa juuri sinua yrittäjän taipaleellasi, missä vaiheessa se sitten onkaan menossa.

Yrittäjät ovat yhteiskuntamme tukijalka, minkä vuoksi on hienoa, että yrittäjiä muistetaan ja palkitaan vuosittain. Haluaisimme onnitella kaikkia vuoden keskisuomalaisia yrittäjäpalkinnon saajia! Teette arvokasta työtä.

 

Katso tästä Keski-Suomen palkitut yrittäjät