Barikin kanssa työskentely ei ole kasvotonta hommaa

25 toukokuun, 2018

KM-valu

”Vuonna 1989 perustettu yrityksemme KM-Valu Ky valmistaa Jyväskylän Säynätsalossa painevalutuotteita alumiinista ja sinkistä. Kirjanpito hoidettiin meillä aiemmin yrityksen sisällä, mutta koska halusimme pitää organisaatiomme mahdollisimman pienenä, päätimme ulkoistaa koko taloushallinnon. Ulkoistaminen oli meille myös kustannustehokkaampi ratkaisu. Barikki valikoitui kumppaniksemme kilpailutuksen kautta vuonna 2003.

”Erityistä on se, että meidän asioita hoitaa aina tietty henkilö”

Yhteistyöhömme kuuluu taloushallinnon toimenpiteiden lisäksi konsultointia. Barikkilaiset tuntevat meidät ja meidän asiamme syvällisesti, sillä olemme kasvaneet yhteen pikkuhiljaa pitkän yhteistyön aikana. En tiedä, osaisinko edes kertoa uudelle tilitoimistolle asioistamme yhtä avoimesti. Barikki on meille tuttu ja turvallinen kumppani.

Barikissa erityistä on se, että meidän asioita hoitaa aina tietty henkilö. Myös hänen varahenkilönsä on ollut aina sama, ja koska he ovat oikeasti perillä meidän toiminnastamme, ei asioiden läpikäymiseen mene ylimääräistä aikaa. Barikin kanssa työskentely ei ole koskaan kasvotonta hommaa.”

Juha Matilainen
Toimitusjohtaja
KM-Valu Oy