Barikki pitää yrityksemme taloushallinnon käsissään kuin omansa

toukokuu 24, 2018

Työskentelin aiemmin mainosalalla 12 vuotta, ja Tilitoimisto Barikki tuli silloin tutuksi mainostoimistofuusion yhteydessä. Kun perustin nykyisen yritykseni Air Host Finland Oy:n, en edes harkinnut muita taloushallinnon kumppaneita, vaan halusin jatkaa yhteistyötä Barikin kanssa.

Yrityksemme tarjoaa kiinteistöjen ja kotien omistajille kokonaispalvelua, jonka avulla tyhjillään oleva tila saadaan tuottamaan. Vuokraamme asiakkaittemme asuntoja ja kiinteistöjä lyhytaikaisesti liikematkailijoille ja turisteille, ilman että heidän tarvitsee huolehtia mistään käytännön asioista. Tällainen palvelu on ihan uutta Suomessa, myös verottajan näkökulmasta. Teimmekin Barikin kanssa yhdessä hakemukset verotuspäätöksistä verohallinnolle.

Tavallisten taloushallinnon palveluiden lisäksi Barikki pitää meistä kokonaisvaltaisesti hyvää huolta. He tietävät, että yrittäjänä omat vahvuuteni ovat muualla, ja pitävät talousasiat hanskassa ja huutelevat perään, jos jotain on unohtunut. Barikkilaiset osaavat ennakoida taloushallinnon kannalta oleellisia asioita ja pitävät meidät tietoisena esimerkiksi lakimuutoksista.

”Äiti, mennäänkö Astan luokse käymään,
kun Asta antaa meille rahaa”

Mielestäni taloushallinnon palveluiden tarjoaja on hyvin olennainen osa yrityksen toimintaa. Siksi saumaton yhteistyö on ihan ykkösjuttu. Barikin kanssa voin luottaa sataprosenttisesti siihen, että he toimivat niin kuin olisimme samaa firmaa. Emme tarvitse omaa työntekijää hoitamaan taloushallintoa sisäisesti, koska saamme Barikilta saman palvelun, mutta vielä suuremmalla ammattitaidolla.

Barikista tulee ensimmäisenä mieleen ammattitaito. Myös heidän tarjoamasta henkilökohtaisesta palvelusta muistuu mieleen hauska esimerkki, kun tyttäreni kerran tokaisi: ’Äiti, mennäänkö Astan luokse käymään, kun Asta antaa meille rahaa.’”

Mari Tikkanen, toimitusjohtaja
Air Host Finland Oy