Palvelualtis tilitoimisto – yksinyrittäjän tärkein kumppani

25 toukokuun, 2018

Lapsen leikki

”Tarjoan yksilöpsykoterapiaa lapsille ja nuorille, sekä teen myös työnohjausta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Olen toiminut itsenäisenä ammatinharjoittajana vuodesta 2012 saakka. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä tapasin Tilitoimisto Barikin asiantuntijoita, joilta sain tärkeää tietoa toiminimiyrittäjän taloushallinnosta. Barikin väen palvelualttius ja ystävällisyys teki minuun niin suuren vaikutuksen, että en edes harkinnut muita tilitoimistoja yritystoimintani alkaessa.

Tunnen olevani tärkeä asiakas

Yksinyrittäjänä taloushallinnon tarpeeni eivät ole kovin isoja. Siitä huolimatta Barikin kanssa asioidessa minulla on tunne, että olen heille tärkeä asiakas. Yhteisen taipaleemme aikana minua on palvellut sama tuttu kirjanpitäjä, jolle toimitan tositteet noin parin kuukauden välein. Minun ei ole tarvinnut pähkäillä taloushallinnon kiemuroita itsekseni, sillä kysymyksiini on aina vastattu asiantuntevasti ja nopeasti. Kirjanpitäjäni pitää minut aina ajan tasalla esimerkiksi verotukseen liittyvistä tilanteista. Barikki tiedottaa asiakkailleen, jos esimerkiksi kirjanpidon säädöksissä tapahtuu muutoksia, jotka vaikuttavat yrityksen taloushallintoon.

”Minulle sanat ovat tutumpia kuin numerot. Siksi on hienoa, että joku toinen numeroista pitävä tekee kirjanpitoni puolestani”

Minulle tärkeintä on tilitoimistopalveluiden luotettavuus. Barikin kanssa minun ei tarvitse huolehtia, että asiat menevät oikein, sillä luotan täysin, että he hoitavat kirjanpidon ja veroasiat puolestani. Minulle sanat ovat tutumpia kuin numerot. Siksi on hienoa, että joku toinen numeroista pitävä tekee kirjanpitoni puolestani. Silloin itse saan keskittyä lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn.”

Toiminimi (TMI) Sirpa Pelkonen
Lasten ja nuorten yksilöpsykoterapeutti ja sairaanhoitaja