Saksalainen päämiehemmekin arvostaa suoraa keskusteluyhteyttä tilitoimistoomme

25 toukokuun, 2018

Schwer

”Schwer Fittings Oy on saksalaisen perheyrityksen tytäryhtiö Suomessa. Teemme erilaisia putkistokomponentteja prosessi- ja koneteollisuudelle. Schwer Fittingsin toimintatapa on siitä poikkeuksellinen, että se tarjoaa katkottoman yhteyden asiakkaan ja pääkallopaikan välillä. Pystymme varastoimaan komponentteja sekä vastaamaan joustavasti ja kustannustehokkaasti asiakkaidemme tarpeisiin, sillä meillä ei ole kuin yhteisiä intressejä. Myös yhteistyössämme Tilitoimisto Barikin kanssa luotettavuus ja toiminnan helppous on kaikkein tärkeintä. Se, että ei tarvitse koskaan miettiä, menevätkö asiat oikein.

”Tilitoimisto on erittäin tärkeä valinta”

Omalta kohdaltani voin sanoa, että vaikka emme mikään jätti-iso firma olekaan, niin tilitoimisto on erittäin tärkeä valinta. Jos ei voisi olla sataprosenttisen varma siitä, että homma toimii, ei voisi niin rauhassa öitään nukkua. Rauhoittaa, kun voi keskittyä omaan tekemiseen. Barikissa kohtaaminen on lisäksi aina miellyttävää. Tietotaito on heillä hyvä, ja aina on oma yhteyshenkilö, johon on helppo olla yhteydessä. Kaikki asiat ovat selvinneet, mitä on pyydetty selvittämään.

Barikki on meille sopivan kokoinen tilitoimistokumppani, jolta saamme kokonaisvaltaista palvelua. Sitä vaatii myös päämiehemme. Heillä on vaatimuksena sataprosenttinen luottamus, asioiden oikein tekeminen ja lisäksi henkilökohtainen palvelu, jotta kuka vaan tiimistämme tai omistajista pystyisi olemaan suoraan yhteydessä tilitoimistoon. Yhteistyömme on kestänyt jo yli 16 vuotta. Varmaan nämä ovat olleet ne valintakriteerit silloin ja taitavat päteä edelleen.

”Tykkään siitä, että näen senhetkisen tuloksen yhdellä silmäyksellä”

En ole kirjanpidon enkä talousalankaan ammattilainen itse. Minulle on aina ollut tärkeää se, että voin hoitaa omaa postiani ja saan kaiken kattavan palvelun pöytäkirjojen tekemisestä lähtien tilitoimistolta. Minkä vaan he osaavat omalla ammattitaidollaan tehdä paremmin kuin minä, niin mielellään teetän sen heillä.

Yhteistyömme alkoi perinteisellä paperikirjanpidolla. Taisimme olla ensimmäiset asiakkaat, jotka vaativat siirtymistä sähköiseen järjestelmään. Tykkään siitä, että näen senhetkisen tuloksen, kirjanpidon ja pankkitilit yhdellä silmäyksellä. Myös omistajan suuntaan on nyt läpinäkyvyyttä. Joustavasti Barikki sitten otti Procountorin käyttöönsä, ja se on lähtenyt ihan kivuttomasti meillä käyntiin. Turha papereiden kanssa pelaaminen on vähentynyt huomattavasti.

En haluaisi olla vain yksi numero jossain raportissa. Meidän pitää olla erittäin kiinnostuneita meidän asiakkaidemme tarpeista. Tässä voi sanoa, että kirjanpitäjä puolestaan on erittäin kiinnostunut meidän asioistamme – ihan konkreettisestikin vaikkapa muistuttelemalla, että nyt pitäisi aineisto saada kirjanpitoa ja kuukausiraportteja varten.”

Saku Suutari, toimitusjohtaja
Schwer Fittings Oy, Suomi