Finago Procountor logo

Finago Procountor – taloustiedot aina käytettävissä

Finago Procountor on Suomen käytetyin kirjanpito-ohjelmisto yrityksen taloushallinnon hoitamiseen. Selainpohjainen ohjelmisto mahdollistaa yrityksen ja tilitoimiston sujuvan yhteiskäytön juuri niin kuin yrityksen toiminnan kannalta on järkevää.

Kaikki yrityksen taloustiedot ovat reaaliaikaisesti saatavilla, sillä Finago Procountor toimii pilvipalveluna. Kuittien kärräämisen tilitoimistolle voi unohtaa mobiilisovelluksen ansiosta. Muutkin rutiinit helpottuvat ja virheiden vähentyminen säästää hermojen lisäksi rahaa. Kaikilla on pääsy samoihin tietoihin, jotka ovat varmasti ajan tasalla.

Hinnoittelu perustuu käsiteltyjen tositteiden, kuten osto- ja matkalaskujen määrään. Kustannukset siis joustavat kuukausittain yrityksen tilanteen mukaan. Sähköinen taloushallinto tuo muitakin iloja yrittäjän arkeen.

Procountoria kehitetään aktiivisesti satojen alan ammattilaisten toimesta. Finago tekee läheistä yhteistyötä mm. viranomaistahojen kanssa. Tarkempia tietoja Procountor kirjanpito-ohjelmasta löydät Finagon sivuilta.

Visma Netvisor

Visma Netvisor  – Älykäs taloushallinnon automaatio

Taloushallinto, joka ymmärtää liiketoimintasi kokonaisuutena, poistaa pullonkaulat tiedonsiirron prosesseista ja murtaa vanhat tehottomat toimintavat. Toimivan kokonaisuuden takaavat yli 200 ohjelmistointegraatiota eri toimialojen tarpeisiin.

1 TIETO NOPEASTI DASHBOARDEILTA

Pääset nopeasti käsiksi tietoon, jota tarvitset työssäsi. Kaikki tieto koostuu osiokohtaisille dashboardeille, joista näet yhdellä silmäyksellä nykytilan, muutokset ja tulevat tapahtumat.

2 SKAALAUTUU JA KASVAA MUKANANASI

Kun tarpeesi muuttuvat, teet helposti muutoksia palveluihin ja käyttäjiin. Lisäät sekä poistat palveluja itse. Näin käytössäsi ovat aina ne ohjelmisto-osiot, joita tarvitset. Et lukkiudu sopimuksiin vuosiksi eteenpäin.

3 JOUSTAVA JA HELPPO KÄYTTÄÄ

Roolikohtaiset oikeudet ja näkymät auttavat käyttäjää työskentelemään itseään koskevien tehtävien parissa. Monipuolisten mobiiliominaisuuksien ansiosta käyttö on joustavaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Lisätietoa Netvisor -ohjelmistosta https://netvisor.fi/yrityksille/