Finago Procountor logo

Finago Procountor – taloustiedot aina käytettävissä

Finago Procountor on Suomen käytetyin kirjanpito-ohjelmisto yrityksen taloushallinnon hoitamiseen. Selainpohjainen ohjelmisto mahdollistaa yrityksen ja tilitoimiston sujuvan yhteiskäytön juuri niin kuin yrityksen toiminnan kannalta on järkevää.

Kaikki yrityksen taloustiedot ovat reaaliaikaisesti saatavilla, sillä Finago Procountor toimii pilvipalveluna. Kuittien kärräämisen tilitoimistolle voi unohtaa mobiilisovelluksen ansiosta. Muutkin rutiinit helpottuvat ja virheiden vähentyminen säästää hermojen lisäksi rahaa. Kaikilla on pääsy samoihin tietoihin, jotka ovat varmasti ajan tasalla.

Hinnoittelu perustuu käsiteltyjen tositteiden, kuten osto- ja matkalaskujen määrään. Kustannukset siis joustavat kuukausittain yrityksen tilanteen mukaan. Sähköinen taloushallinto tuo muitakin iloja yrittäjän arkeen.

Procountoria kehitetään aktiivisesti satojen alan ammattilaisten toimesta. Finago tekee läheistä yhteistyötä mm. viranomaistahojen kanssa. Tarkempia tietoja Procountor kirjanpito-ohjelmasta löydät Finagon sivuilta.

Finago Tikon logo

Finago Tikon – muskeleita yrityksen taloushallintoon

Finago Tikon on Suomen suosituin tilitoimistojen ohjelmisto, jonka avulla pidetään huolta yli 80 000 suomalaisen yrityksen taloudesta.

Asiakasyrityksen elämää helpottavat Tikoniin yhdistettävät mobiilikäyttöiset NetTikon-sovellukset, joiden avulla saadaan rakennettua tarpeeseen sopiva sähköinen taloushallinto.

NetTikonin avulla yrityksen taloustiedot saadaan siirtymään automaattisesti tilitoimiston käyttämien sovellusten välillä monimutkaisissakin ympäristöissä. Esimerkiksi NetTikon Raportin avulla yrityksen taloustiedot ja graafiset raportit ovat aina saatavilla reaaliaikaisesti, mistä tahansa. Ilman ylimääräistä paperinpyörittelyä taloushallinnon rutiinit kevenevät, nopeutuvat ja virheet vähenevät.

Tikon-ohjelmistoon ja NetTikon-sovelluksiin voit tutustua tarkemmin Finagon sivuilla